Rail Nation Answers

1. Oké, we beginnen met je vraag

Zoeken door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden, kies je eerst een hoofdcategorie en dan een subcategorie, net zo lang totdat het antwoord hieronder te zien is. Als je zelf het antwoord niet kunt vinden, dan kun je aan het eind contact met ons opnemen.

Ik heb een vraag over...

Even in detail:

Zoeken via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je dat kent van een Wiki of een FAQ? Dat kan ook, gebruik gewoon de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Management van jouw maatschappij Kopieer de directe link naar dit antwoord op je klembord

Dit is het brandpunt van jouw maatschappij. Alle informatie over je maatschappij, je locomotieven en auto's kan je hier vinden. Tevens vind je hier het nieuws over je maatschappij. Extra informatie kan je vinden op de gesorteerde Answers pagina's.

 1. Kaart:
  De kaart geeft je de mogelijkheid om snel door het gebied van je maatschappij te navigeren.Het is tijdsbesparend om met je muis de kaart te verslepen.

 2. Station:
  Hier kan je alle belangrijke verbeteringen voor jouw station. Ook kan je de lotterij hier vinden. Hier kan je elke dag een gratis item krijgen.

 3. Onderzoek:
  In het onderzoekscentrum kan je nieuwe functies ontdekken en de laatste technologie voor je locomotieven onderzoeken.

 4. Locomotieven:
  Onder het knopje voertuigen kan je alles vinden over je voertuigen. Je kan nieuwe ontwikkelingen onderzoeken, je treinen upgraden of repareren en nieuwe wagons kopen. Als je een schema van een specifieke locomotief wilt veranderen, kan je dat ook hier doen.

 5. Associatie:
  In je alliantie kan je belangrijke punten vinden. Hier kan je specifieke medewerkers kopen om bij je alliantie te voegen. Op het interne forum can je praten met alle andere in jouw alliantie en kan je discussiëren over alle nieuwe dingen die gebeuren in Railnation.

 6. Berichten:
  Wat is een maatschappij zonder een mailbox? Hier kan je alle informatie, kranten en zelfs berichten van andere spelers vinden. Om overzicht te houden in de berichten kan je de filter optie gebruiken. Hiermee kan je snel schakelen tussen berichten van spelers of berichten van het systeem.

 7. Statistieken:
  Wie is de huidige nummer 1 in Railnation? Welke stad ontwikkelt het snelste? Je kan het allemaal terug vinden in de statistieken.

 8. Planbureau:
  Cijfers, cijfers en nog meer cijfers, De hele wereld draait om Railnation. Hier kan je alle informatie over je inkomsten en uitgaven vinden in verschillende tijdsperiodes(vandaag, 1 week, altijd). Als toevoeging kan je hier licenties kopen die je een bonus opleveren over de bezorgde goederen.

Was de vertaling goed en te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee

Is je vraag naar tevredenheid beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee