Rail Nation Answers

1. Oké, we beginnen met je vraag

Zoeken door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden, kies je eerst een hoofdcategorie en dan een subcategorie, net zo lang totdat het antwoord hieronder te zien is. Als je zelf het antwoord niet kunt vinden, dan kun je aan het eind contact met ons opnemen.

Ik heb een vraag over...

Even in detail:

Zoeken via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je dat kent van een Wiki of een FAQ? Dat kan ook, gebruik gewoon de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Associatie Kopieer de directe link naar dit antwoord op je klembord

Wat is een associatie?
Een Associatie is een groep verschillende spelers. Door samen te werken is er er voor iedereen binnen de Associatie een strategisch voordeel. Er is een intern forum als ook een live chat aanwezig. Hieronder staat een afbeelding van het hoofdmenu van een Associatie.

Wat is het voordeel om bij een associatie te zitten?
Investeringen
Door met je mede associatie genoten samen te werken kun je de wachttijd verkorten bij de industrie. Iedere keer dat je bij een industrie investeerd zal de wachttijd licht afnemen. Als een associatie meer dan 50% van de investering in een industrie beheerd zullen ze van 50% kortere wachttijden profiteren. Je persoonlijke investeringen in een industrie geeft je ook prestige als deze industrie een hoger niveau bereikt.

Bonus trein station
Als je offline bent kunnen andere spelers uit je associatie de bonus uit je trein station innen, wat ervoor zorgt dat je geen geld of prestige punten misloopt in die tijd. Op diezelfde manier kun je op jou beurt ook weer de bonus innen voor je mede spelers.

Integratie
Je kunt gebruik maken van integratie om je wachttijden te verkorten of om een bonus premie te krijgen van een industrie met een minimale bezettingsgraad van 25%.

Wie kan er een associatie starten?
Iedereen heeft de mogelijk om een associatie te starten. Je moet een name en een logo selecteren om je associatie te vertegenwoordigen. Als je de associatie hebt gesticht heb je de mogelijkheid om andere spelers voor je associatie uit te nodigen of hun bieden zich bij je aan om lid van je associatie te worden. Je hebt de mogelijk om andere leden te promoveren binnen je associatie voor verschillende rollen mits je de oprichter van de associatie bent.

Hoeveel leden kunnen er in een associatie?
Als een associatie wordt opgericht kunnen er maximaal 5 leden in. Om meer dan 5 leden te kunnen accepteren moet het niveau van associatie hoofdkantoor worden verhoogt. Dit kan worden gedaan door de leden van de associatie een vast bedrag te laten doneren, als er genoeg donaties zijn gedaan zal de associatie een niveau omhoog gaan. Het maximale niveau van het hoofdkwarties is 15, dit betekend dat de associatie een maximum van 25 leden kan hebben.

Hoe kom je in een associatie of hoe start je een eigen?
Associatie menu:

In het associatie menu vind je vier opties.
1. Zoeken naar leden. Als je deze optie markeert zie je associaties die nog een lege plek hebben.
2. Thuisstad. Laat alleen associaties zien van je thuisstad.
3. Voorkeursnationaliteit. Door deze optie te markeren en het land te kiezen zie je alleen associaties met dat gekozen land.
4. Aanmelden | Oprichten. Deze knoppen geven je de mogelijkheid om je voor een associatie aan te melden of er een op te richten. 

Associatie Communicatie
Intern Forum
Iedere associatie heeft een eigen intern forum waarin alleen de leden van die associatie toegang hebben. Leden die nog niet zijn toegevoegd of spelers buiten de associatie kunnen niet zien wat er op het forum staat.

Associatie Chat
Dit is een associatie chat voor leden die beschikbaar is rechts onderaan het spel scherm. Door op het associatie icoon te klikken kom je in de chat. Leden die nog niet zijn toegevoegd of spelers buiten de associatie kunnen niet zien wat er op de chat geschreven staat.

Er is geen mass mail systeem, maar je kunt wel met ieder lid afhankelijk aanspreken door met de linker muisknop op de naam te klikken en dan te kiezen voor `verstuur bericht`.

Associatie Werkers
Als je associatie ongeveer 5 uur bestaat heb je de mogelijkheid om werkers in te huren. Een werker is een contract waarop je kan bieden om deze voor je associatie te winnen. Als je deze succesvol wint krijg je het voordeel wat deze werker te bieden heeft (bijv. 10 prestige punten per uur voor ieder lid of 25% vermindering van wachttijden in een industrie).

Als je associatie 3 - 10 leden heeft kun je een werker hebben in je associatie.
Als je associatie 11 - 19 leden heeft kun je twee werkers hebben in je associatie.
Als je associatie 20 of meer leden heeft kun je drie werkers hebben in je associatie.

Iedere 12 uur is er de mogelijkheid om op nieuwe werkers te bieden.

Associatie Prestige
De associatie prestige wordt berekend door 10% van de prestige punten van alle leden te combineren sinds ze bij de associatie zijn gekomen.

Als een lid besluit om de associatie te verlaten zullen de prestige punten die deze speler in de afgelopen 24 uur heeft geproduceerd worden verwijderd. Alle punten die hiervoor door deze speler zijn toegevoegd blijven binnen de associatie.

Als een speler uit de associatie wordt verwijderd krijg je een bericht waarin staat hoeveel prestige punten je verliest door die speler uit de associatie te verwijderen.


Was de vertaling goed en te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee

Is je vraag naar tevredenheid beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee