Rail Nation Answers

1. Oké, we beginnen met je vraag

Zoeken door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden, kies je eerst een hoofdcategorie en dan een subcategorie, net zo lang totdat het antwoord hieronder te zien is. Als je zelf het antwoord niet kunt vinden, dan kun je aan het eind contact met ons opnemen.

Ik heb een vraag over...

Even in detail:

Zoeken via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je dat kent van een Wiki of een FAQ? Dat kan ook, gebruik gewoon de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Onderzoek, waar, hoe en wanneer? Kopieer de directe link naar dit antwoord op je klembord

Hoe krijg ik meer onderzoekspunten?

Onderzoekspunten zal je krijgen van je laboratorium. Hoe hoger het niveau van je laboratorium is hoe hoger het aantal punten is dat gegenereerd zal worden.

Wanneer krijg ik onderzoekspunten?

Je krijgt je onderzoekspunten op een vaste tijd van het systeem. Als je naar je onderzoeksboom gaat, staat aan de bovenkant van de boom een timer die laat zien wanneer jij weer nieuwe punten krijgt.

Waarom heb ik onderzoekspunten nodig?

Onderzoekspunten heb je nodig om onderzoek te doen naar locomotieven en upgrades. Als je je punten opspaart, kan je deze uitgeven op de manier hoe jij het wilt. Je kan er voor kiezen om nieuwe locomotieven te onderzoeken of om upgrades te onderzoeken voor de locomotieven die je al hebt. Op het moment dat je een onderzoek hebt voltooid zullen er nieuwe onderzoeken beschikbaar komen voor jou. Hoe verder je bent in de onderzoeken, hoe beter de locomotieven zijn die je kan kopen. Als een onderzoek voor een upgrade voltooid is, zal je deze update in het locomotieven menu kunnen toevoegen aan jouw locomotief.


Was de vertaling goed en te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee

Is je vraag naar tevredenheid beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee