Rail Nation Answers

1. Oké, we beginnen met je vraag

Zoeken door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden, kies je eerst een hoofdcategorie en dan een subcategorie, net zo lang totdat het antwoord hieronder te zien is. Als je zelf het antwoord niet kunt vinden, dan kun je aan het eind contact met ons opnemen.

Ik heb een vraag over...

Even in detail:

Zoeken via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je dat kent van een Wiki of een FAQ? Dat kan ook, gebruik gewoon de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Onderzoek in een nieuw tijdperk? Kopieer de directe link naar dit antwoord op je klembord

Op het moment dat er een nieuw tijdperk start, zal er een nieuwe onderzoeksboom verschijnen. Het is nog altijd mogelijk op de oude onderzoeken te ontwikkelen maar deze zijn niet zo goed als de nieuwe onderzoeken.

Waarom zou ik investeren in een nieuwe onderzoeksboom van het nieuwe tijdperk?
De locomotieven en upgrades, die verschijnen met het nieuwe tijdperk, zijn sterker en beter dan de vorige onderzoeken. Buiten dat zijn de nieuwe locomotieven geschikt om de nieuwe handelswaar te vervoeren, de oude zijn dit niet, deze kunnen alleen de oude handelswaar vervoeren. Dus al zijn de nieuwe locomotieven een stuk duurder, de kosten voor de onderzoeken zijn het zeker waard.

Waarom zijn sommige locomotieven in het nieuwe tijdperk minder sterk dan locomotieven van het vorige tijdperk?
De laatste locomotief van het vorige tijdperk is de beste van dat tijdperk. Het nieuwe tijdperk brengt nieuwe onderzoeken en het ontwikkelen van nieuwe onderzoeken kost tijd. De eerste locomotieven in het nieuwe tijdperk zijn misschien niet zo goed als de laatste van het vorige tijdperk. Maar de nieuwe locomotieven kunnen nieuwe handelswaar transporteren die de oude locomotieven niet kunnen. Dus ook al lijken ze niet zo goed je kunt er altijd je voordeel mee doen door nieuwe handelswaar te transporteren.


Was de vertaling goed en te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee

Is je vraag naar tevredenheid beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee