Rail Nation Answers

1. Oké, we beginnen met je vraag

Zoeken door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden, kies je eerst een hoofdcategorie en dan een subcategorie, net zo lang totdat het antwoord hieronder te zien is. Als je zelf het antwoord niet kunt vinden, dan kun je aan het eind contact met ons opnemen.

Ik heb een vraag over...

Even in detail:

Zoeken via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je dat kent van een Wiki of een FAQ? Dat kan ook, gebruik gewoon de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Wat verandert er in een nieuw tijdperk? Kopieer de directe link naar dit antwoord op je klembord

Een nieuw tijdperk is gestart! Dit zal vele nieuwe veranderingen met zich mee brengen die effect hebben op je locomotieven, bedrijven en nog veel meer.

  • Treinstation :  Het maximale niveau van je locomotievenopslag gaat omhoog, je kan het opnieuw uitbouwen om meer locomotieven te krijgen.
  • Locomotieven: In het nieuwe tijdperk zal je nieuwe en betere locomotieven vinden. De enige manier om deze te krijgen, is door onderzoek te doen en ze dan te kopen nadat je ze hebt onderzocht.
  • Bedrijven en goederen: Een nieuw tijdperk brengt ook nieuwe bedrijven en goederen. Alleen als je eerste stad een verzoek doet voor de nieuwe goederen, zullen de andere steden volgen en om de nieuwe goederen gaan vragen. Een belangrijk feit is wel dat de nieuwe goederen alleen vervoerd kan worden door de nieuwe locomotieven van het nieuwe tijdperk.
  • Overig: Na een nieuw tijdperk zijn er ook nieuwe werknemers en nieuwe avatar artikelen. Je titel zal je meer prestige geven.

Belangrijk: Je stad zal niet automatisch een niveau omhoog gaan met de start van een nieuw tijdperk. Om een niveau omhoog te gaan moet je ervoor zorgen dat de juiste goederen in het pakhuis ligt. De balken van de goederen die nodig zijn voor je stad moeten groen zijn.


Was de vertaling goed en te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee

Is je vraag naar tevredenheid beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee