Rail Nation Answers

1. Oké, we beginnen met je vraag

Zoeken door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden, kies je eerst een hoofdcategorie en dan een subcategorie, net zo lang totdat het antwoord hieronder te zien is. Als je zelf het antwoord niet kunt vinden, dan kun je aan het eind contact met ons opnemen.

Ik heb een vraag over...

Even in detail:

Zoeken via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je dat kent van een Wiki of een FAQ? Dat kan ook, gebruik gewoon de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Hoeveel tijdperken zijn er? Kopieer de directe link naar dit antwoord op je klembord

Er zijn zes verschillende tijdperken in Railnation. De voorgang van de tijdperken kun je bovenaan in het midden van je scherm zien. Ga met je muis over de tijdbalk heen en er zal een pop-up verschijnen die aangeeft wanneer het nieuwe tijdperk begint.

Na twee weken zal het huidige tijdperk aflopen en een nieuw tijdperk zal starten. Het nieuwe tijdperk zal je nieuwe locomotieven, nieuwe handelswaar en een nieuwe onderzoeksboom geven.

De zes verschillende tijdperken zijn opgedeeld in verschillende ontwikkelingsstadia en geschiedenis van de trein. In het eerste en tweede tijdperk kan je stoomlocomotieven krijgen, in het derde en vierde tijdperk kan je locomotieven op diesel onderzoeken. In de laatste 2 tijdperken kan je elektrische locomotieven onderzoeken. De werknemers zijn ook door de tijdperken heen ook hierop afgesteld.

Nadat het zesde tijdperk is afgelopen zal het eindspel beginnen. Voor meer informatie over het eindspel kijk hier.


Was de vertaling goed en te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee

Is je vraag naar tevredenheid beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee