Rail Nation Answers

1. Oké, we beginnen met je vraag

Zoeken door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden, kies je eerst een hoofdcategorie en dan een subcategorie, net zo lang totdat het antwoord hieronder te zien is. Als je zelf het antwoord niet kunt vinden, dan kun je aan het eind contact met ons opnemen.

Ik heb een vraag over...

Even in detail:

Zoeken via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je dat kent van een Wiki of een FAQ? Dat kan ook, gebruik gewoon de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Loterij Kopieer de directe link naar dit antwoord op je klembord

Bij de loterij krijg je loten en kun je prijzen winnen. Deze ligt onderaan het station.

Je krijgt iedere dag een gratis lot om te gebruiken bij de loterij zonder dat er kosten aan verbonden zijn. Als er een vrij lot beschikbaar is komt er boven het gebouw een blauwe balk met sterren erin te staan.

In de loterij klik je op "gratis lot" (1). Door met je muis over het groene laagje te gaan kras je deze weg en krijg je een prijs te zien.

In het onderste gedeelte kun je zien welke prijzen je die dag kan winnen (2). Deze bevat geld, prestige, goud, één bonusvergunning, extra onderzoekspunten, of zelfs een bonuslocomotief. Hoe meer prestige je hebt hoe beter de prijzen zijn. In de rechter bovenhoek zie je een knop met "preview" (3). Hier kun je de prijzen zien die je zou kunnen krijgen in het volgende prestige niveau.

Je krijgt niet alleen geld, goud of prestige met een lot maar in uitzonderlijke gevallen krijg je een speciale munt (4). Verzamel deze munten en lever een complete verzameling in om andere prijzen te winnen.

Onder de knop "Nog een lot" kun je een vak aanvinken (5). Als deze is geselecteerd krijg je geen bevestiging meer als je een nieuw lot koopt voor goud.


Was de vertaling goed en te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee

Is je vraag naar tevredenheid beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee