Rail Nation Answers

1. Oké, we beginnen met je vraag

Zoeken door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden, kies je eerst een hoofdcategorie en dan een subcategorie, net zo lang totdat het antwoord hieronder te zien is. Als je zelf het antwoord niet kunt vinden, dan kun je aan het eind contact met ons opnemen.

Ik heb een vraag over...

Even in detail:

Zoeken via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je dat kent van een Wiki of een FAQ? Dat kan ook, gebruik gewoon de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Wat gebeurd er als ik een bonus locomotief verkoop Kopieer de directe link naar dit antwoord op je klembord

Als je een bij de loterij een bonus locomotief hebt gewonnen heeft dit geen invloed op het aantal locomotieven dat je bedrijf mag hebben. Je kunt ieder tijdperk een bonus locomotief winnen, de kansen zijn willekeurig en je kunt er van ieder tijdperk maar een in je bezit hebben.

Wat gebeurd er als ik een bonus locomotief verkoop?
Dit is niet meer mogelijk, je kunt sinds de Winter update de bonus locomotief niet meer verkopen en hoef je dus ook niet meer bang te zijn dat dit per ongeluk gebeurd.

Kan een normale locomotief de plaats van en bonus locomotief innemen?
Nee, dat kan niet. De plaats van een bonus locomotief is uitsluitend voor de bonus locomotief en niet voor een normale. Je kunt de plaatsten dan ook niet mixen. Het maximaal aantal normale locomotieven kun je zien in je garage, als je meer plaatsen wil zul je deze moeten uitbouwen. De plaats voor de bonus locomotief komt vrij zodra je besluit de huidige locomotief van het tijdperk waar je in zit te verwijderen.


Was de vertaling goed en te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee

Is je vraag naar tevredenheid beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee