Rail Nation Answers

1. Oké, we beginnen met je vraag

Zoeken door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden, kies je eerst een hoofdcategorie en dan een subcategorie, net zo lang totdat het antwoord hieronder te zien is. Als je zelf het antwoord niet kunt vinden, dan kun je aan het eind contact met ons opnemen.

Ik heb een vraag over...

Even in detail:

Zoeken via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je dat kent van een Wiki of een FAQ? Dat kan ook, gebruik gewoon de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Hoe krijg ik een stad een niveau omhoog? Kopieer de directe link naar dit antwoord op je klembord

Bij de start van Rail Nation kun je een specifieke stad kiezen waar je wil gaan wonen. De spelers die in die stad wonen helpen allemaal mee om de stad te laten groeien en een hoger niveau te bereiken.

Hoe krijg ik de stad een niveau omhoog?
Om je stad te laten groeien en een hoger niveau te bereiken moet je goederen aan de stad leveren. Bijvoorbeeld ijzer, vlees, leer en vele meer. Als alle goederen zijn geleverd zal de stad een niveau stijgen. Maar, naast het leveren om te stijgen heeft de stad ook goederen nodig om de inwoners tevreden te houden. Hierdoor is het belangrijk een een constante voorziening naar de stad te houden, zorg ervoor dat de voorraad nooit op nul komt. Als alle balken groen worden zal je stad het volgende niveau bereiken.

Welke goederen heeft mijn stad nodig?
Als je op de stad op de kaart klikt zal er een menu verschijnen. Dit menu laat je de goederen zien die je stad nodig heeft, welke goederen er op dat moment beschikbaar zijn, de transporten van vandaag en het niveau van de stad. Je kunt alleen zien welke goederen je stad dringend nodig heeft en hoeveel elke speler heeft getransporteerd.

Kan ik naar een andere stad verhuizen?
Je kunt alleen "verhuizen" door sporen te leggen naar een andere stad. Echter zal het spel deze stad niet aan je account koppelen en dus zal je start dorp altijd hetzelfde blijven. Door tenminste drie sporen naar je nieuwe stad te leggen geeft deze de mogelijk om competities te genereren en je dus volledig voor deze stad kunt spelen.

Wat gebeurd er als de stad sneller groeit dan de voortgang van het tijdperk?
Het kan gebeuren dat spelers zo actief spelen dat de stad sneller groeit dan de voortgang van het tijdperk. Als dat het geval is zal de stad naar dezelfde vier goederen blijven vragen tot het einde van het tijdperk.

Wat heb ik eraan om goederen te leveren?
Je helpt je stad groeien en een hoger niveau te bereiken. Als je een hoog aantal goederen levert krijg je prestige punten. Hoeveel prestige je krijgt staat aan de rechterkant van je stadsmenu.

De prijzen dalen ... wat nu?
Als je meer van dezelfde soort goederen aan je stad levert zullen de prijzen ervan dalen. Als iedereen kolen levert, zal de prijs ervan dalen. Vraag en aanbod - maar voor je stad zijn deze goederen nog steeds belangrijk om te groeien. Veel spelers zullen andere goederen gaan leveren die meer winst opbrengen. Dit is echter niet goed voor de stad omdat het alle goederen nodig heeft om te groeien ook de goedkopere.

Het is jullie stad en jullie zijn allemaal verantwoordelijk voor de groei ervan. Alleen met jullie samenwerking heeft de stad de mogelijkheid om te groeien en een van de grootste steden ter wereld te worden.


Was de vertaling goed en te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee

Is je vraag naar tevredenheid beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee