Rail Nation Answers

1. Oké, we beginnen met je vraag

Zoeken door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden, kies je eerst een hoofdcategorie en dan een subcategorie, net zo lang totdat het antwoord hieronder te zien is. Als je zelf het antwoord niet kunt vinden, dan kun je aan het eind contact met ons opnemen.

Ik heb een vraag over...

Even in detail:

Zoeken via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je dat kent van een Wiki of een FAQ? Dat kan ook, gebruik gewoon de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Integratie, hoe werkt dat? Kopieer de directe link naar dit antwoord op je klembord

Integratie is een deel van het samenwerken met je alliantieleden. Op deze manier jouw alliantie effectiever aan het werk met zijn schema's. 

Wat heb je nodig?
Om samen met andere leden van je alliantie een integratie te starten heb je minimaal een stad niveau 2 nodig en minimaal 25% bezettingsgraad van een secudaire industrie zoals een zaagmolen.

Het nieuwe integratie systeem geeft de mogelijkheid om zowel de goederen te leveren als op te halen vanuit dezelfde industrie. In het oude systeem, telde integratie allee de spelers vanuit 1 kant Leveren vs ophalen). In het nieuwe systeem is het belangrijk voor de wachttijden om te kijken hoeveel ton er binnen komt en hoeveel er wordt opgehaald.

Als de bezettingsgraad niet hoog genoeg is zal er een teken met een rood/wit kruis dicht bij de industrie staan. Als je met je muis over dit teken gaat, krijg je hier extra informatie.

Hoe start ik een integratie proces?
Op het moment dat de bezettingsgraad op 25% zit, het verdwijnt het teken en een keten symbool zal boven de industrie verschijnen. Als je hier op klikt zal er een nieuw menu verschijnen. Ook zal je informatie over de schema's van de andere spelers van jouw alliantie zien.

 


Was de vertaling goed en te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee

Is je vraag naar tevredenheid beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee