Rail Nation Answers

1. Oké, we beginnen met je vraag

Zoeken door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden, kies je eerst een hoofdcategorie en dan een subcategorie, net zo lang totdat het antwoord hieronder te zien is. Als je zelf het antwoord niet kunt vinden, dan kun je aan het eind contact met ons opnemen.

Ik heb een vraag over...

Even in detail:

Zoeken via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je dat kent van een Wiki of een FAQ? Dat kan ook, gebruik gewoon de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Bezettingsgraad, wat is het? Kopieer de directe link naar dit antwoord op je klembord

De bezettingsgraad laat zien hoeveel een specifieke industrie wordt gebruikt. Dit wordt bepaald door de hoeveelheid spelers, de hoeveelheid locomotieven en de hoeveelheid wagons de industrie gebruikt. 

Om een industrie een niveau omhoog te brengen, heb je een hoge bezettingsgraad nodig over een bepaalde periode, dit duurt wel een tijdje dus wees niet verbaasd als het niet binnen een paar uur gebeurd. Een hoge bezettingsgraad zorgt voor een langere laad tijd. Meer treinen dat die moet laden en ontladen. 

De graad wordt bepaald een bepaalde tijdsperiode, veranderingen in schema's zullen hierdoor nog niet direct effect hebben. Als je op je industrie klikt kan je zien wanneer de volgende herberekening plaats vindt. De exacte formule om de graad te berekenen is niet bekend.

Als de bezettingsgraad de 25% niet heeft bereikt, kan je alleen maar goederen exporteren, in het geval van de zaagmolen kan je boards naar je staat exporteren. Maar je kan geen goederen, dus is het niet mogelijk om hout te leveren aan de zaagmolen. Dat kan alleen als de bezettingsgraad hoger is dan 25%. Tot die tijd kan je exporteren naar je stad omdat de industrie een aantal goederen in voorraad heeft, totdat je de 25% hebt bereikt.


Was de vertaling goed en te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee

Is je vraag naar tevredenheid beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee