Rail Nation Answers

1. Oké, we beginnen met je vraag

Zoeken door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden, kies je eerst een hoofdcategorie en dan een subcategorie, net zo lang totdat het antwoord hieronder te zien is. Als je zelf het antwoord niet kunt vinden, dan kun je aan het eind contact met ons opnemen.

Ik heb een vraag over...

Even in detail:

Zoeken via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je dat kent van een Wiki of een FAQ? Dat kan ook, gebruik gewoon de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Tijdperk 2: Welke locomotieven zijn er beschikbaar Kopieer de directe link naar dit antwoord op je klembord

In totaal zijn er zes tijdperken. Ieder tijdperk heeft zijn eigen locomotieven welke je kunt onderzoeken, upgraden en kopen voor je bedrijf.

Het tweede tijdperk brengt vijf verschillende stoomlocomotieven met zich mee:

Vleermuis
De Vleermuis is de eerste locomotief ven het tweede tijdperk. Hij is zwakker dan de laatste locomotief van het vorige tijdperk (Valk) maar deze locomotief kan de goederen van het nieuwe tijdperk vervoeren. De Vleermuis kan tot maximaal 4 wagons trekken en is bestemd voor lange afstanden. De locomotief heeft vier upgrades: een voorverhittings ventilator (+1 trekkracht), spoorluchtrem (+10 max. snelheid), een pneumatische machinistenrem (+15 max. snelheid) en een kokerstootblok (+30 betrouwbaarheid).  

Lynx
De Lynx is de tweede locomotief en geschikt voor korte afstanden. Hij kan tot maximaal vier wagons trekken en je kunt hier drie verschillende upgrades toevoegen. Een draaikoppeling (+1 trekkracht), een stoomrem (+10 max. snelheid) en een centraal stootblok (+20 betrouwbaarheid)

Zwarte Beer
De Zwarte Beer doet zijn werk het beste op de lange afstanden. Hij kan tot maximaal vier wagons trekken en je kunt er ook 4 upgrades aan toevoegen. Een wagon as (+1 trekracht), een gecompenseerde rem (+20 max. snelheid), een ontlastklep (+20 betrouwbaarheid) en een zwanenhals (+20 betrouwbaarheid).

Panter
De Panter is het meest geschikt voor gemiddelde afstanden. Het is de eerste locomotief die duidelijk een verbetering is ten opzichte van de Valk locomotief uit het vorige tijdperk. De locomotief kan tot maximaal vier wagons trekken en je kunt ook vier upgrades toevoegen. Een superverhitter (+1 trekkracht), een klein stuur (+10 max. snelheid), een gemiddeld stuur (+10 max. snelheid) en een golfplaat (+20 betrouwbaarheid).

Olifant
De Olifant is de laatste en de beste locomotief uit het tweede tijdperk. Hij is het meest geschikt voor lange afstanden en kan tot maximaal vier wagons trekken. Je kunt de locomotief voorzien van vijf upgrades. Een bladveer (+1 trekkracht), een oliepomp (+1 trekkracht), een groot stuur (+20 max snelheid), een reservesysteem (+10 betrouwbaarheid) en een treeplank (+40 betrouwbarheid).  


Was de vertaling goed en te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee

Is je vraag naar tevredenheid beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee