Rail Nation Answers

1. Oké, we beginnen met je vraag

Zoeken door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden, kies je eerst een hoofdcategorie en dan een subcategorie, net zo lang totdat het antwoord hieronder te zien is. Als je zelf het antwoord niet kunt vinden, dan kun je aan het eind contact met ons opnemen.

Ik heb een vraag over...

Even in detail:

Zoeken via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je dat kent van een Wiki of een FAQ? Dat kan ook, gebruik gewoon de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Alles over het eindspel Kopieer de directe link naar dit antwoord op je klembord

Bij Rail Nation ga je door zes verschillende tijdperken. Na het doorlopen van deze zes   tijdperken start het mysterieuze eindspel.

Stadsranglijst
Op het moment dat de 6 tijdperken voorbij zijn, zullen de ranglijsten worden herberekend en zal er een stadsranglijst gemaakt worden. De top 10 steden, welke het snelste zijn ontwikkeld, zijn nu in ontwikkeling om een megastad te worden. Op het moment dat er meerdere steden zijn die het zelfde ontwikkelingsniveau hebben bereikt, wordt de stad die dit als eerste heeft bereikt toegevoegd aan de megasteden lijst,

Op het moment dat het eindspel gestart is, verandert de stad die als eerste het hoogste ontwikkelingsniveau bereikt heeft in een megastad. De anders steden volgen zodra zij de juiste ontwikkeling hebben doorgemaakt in volgorde van tijd.

Megasteden en grondstoffen
Gedurende het eindspel hebben de megasteden zeker grondstoffen nodig. Elke megastad heeft gelijktijdig  twaalf grondstoffen nodig. Op het moment dat een specifieke grondstof wordt gevuld, wordt de volgende grondstof beschikbaar.  

Spelers en prestige bonus
De spelers en allianties die de grootste hoeveelheid van een specifieke grondstof leveren ontvangen een speciale prestige bonus.

Hoe lang duurt het eindspel?
Het eindspel eindigt op het moment dat een megastad alle benodigde grondstoffen heeft ontvangen. Het eindspel heeft geen specifieke tijdsinstelling maar heeft te maken met hoe snel spelers grondstoffen leveren. De uiteindelijke ranglijst is de ranglijst zoals je deze kan zien als het spel eindigt. 

Extra informatie over het eindspel
In de gesloten beta werden alle sporen gratis voor elke speler neergelegd. Dit is niet meer het geval. Er zullen geen sporen beschikbaar zijn voor je, je zal de sporen zelf neer moeten leggen.

Als je stad een megastad is, ben je niet verplicht om grondstoffen te leveren of om mee te doen aan het eindspel. Het normale spel is nog steeds beschikbaar voor je. Maar als je mee doet met het eindspel, is het mogelijk dat je een grote hoeveelheid prestige krijgt, dus hou dat in gedachte. Dankzij dit kan het eindspel grote verschuivingen in de ranglijst veroorzaken. De nummer 1 is mogelijk niet meer de nummer 1 na het eindspel.

Als het spel is afgelopen zal de server voor een aantal dagen gesloten zijn. De accounts worden bewaard en je kunt je weer aanmelden voor een nieuwe ronde. Je kunt gewoon weer inloggen met je mail en je kunt een nieuwe avatar en stad kiezen om te beginnen. Het goud dat je over had van je oude account komt beschikbaar in de nieuwe ronde.

We wensen je veel plezier en geluk met het spelen van het eindspel van Rail Nation!


Was de vertaling goed en te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee

Is je vraag naar tevredenheid beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee