Rail Nation Answers

1. Oké, we beginnen met je vraag

Zoeken door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden, kies je eerst een hoofdcategorie en dan een subcategorie, net zo lang totdat het antwoord hieronder te zien is. Als je zelf het antwoord niet kunt vinden, dan kun je aan het eind contact met ons opnemen.

Ik heb een vraag over...

Even in detail:

Zoeken via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je dat kent van een Wiki of een FAQ? Dat kan ook, gebruik gewoon de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Competities Kopieer de directe link naar dit antwoord op je klembord

Het spel genereert competities op een willekeurige manier. Je kan mee doen aan de competities door simpel te klikken op de knop de boven je stad zweeft, op het moment dat een competitie gestart is

Plan vooruit, zodat je treinen alvast op de juiste sporen rijden. Je kan de aankomende competities zien in het planbureau. Als je niet online bent op het moment dat de competitie start, kan je gebruik maken van pIus functies. Je doet dan automatisch mee.

Competities in andere steden
het is mogelijk om mee te doen aan competities in andere steden. Onthoudt wel dat je minimaal 3 sporen nodig hebt tussen die stad en de industrieën er omheen. Als je dit hebt gedaan, zal het systeem tijd nodig hebben om de link te leggen tussen de nieuwe stad en jouw account en het systeem moet ook de competities generen. Na een tijdje zullen de competities vanzelf verschijnen. 

Bonus locomotieven in competities
Als je al een bonus locomotief hebt gewonnen in de loterij kun je deze niet opnieuw winnen in een competitie. Hiervoor krijg je een extra geld bedrag.


Was de vertaling goed en te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee

Is je vraag naar tevredenheid beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee