Rail Nation Answers

1. Oké, we beginnen met je vraag

Zoeken door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden, kies je eerst een hoofdcategorie en dan een subcategorie, net zo lang totdat het antwoord hieronder te zien is. Als je zelf het antwoord niet kunt vinden, dan kun je aan het eind contact met ons opnemen.

Ik heb een vraag over...

Even in detail:

Zoeken via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je dat kent van een Wiki of een FAQ? Dat kan ook, gebruik gewoon de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Tijdperk 3: Welke locomotieven zijn er beschikbaar Kopieer de directe link naar dit antwoord op je klembord

In totaal zijn er zes tijdperken. Ieder tijdperk heeft zijn eigen locomotieven welke je kunt onderzoeken, upgraden en kopen voor je bedrijf.

Het derde tijdperk brengt vijf verschillende diesellocomotieven met zich mee:

Odin
De Odin is de eerste locomotief uit het derde tijdperk. Hij kan tot maximaal vijf wagons trekken en heeft een gemiddelde acceleratie. Hij heeft een trekbatterij (trekkracht +1), een motoras (max. snelheid +30), een tandheugel (max. snelheid +10), een klein moterblok (betrouwbaarheid +30) en een gemiddeld moterblok (betrouwbaarheid +30) upgrade.

Dionysos
De Dionysos kan tot maximaal vijf wagons trekken en heeft een gemiddelde acceleratie. Hij heeft een torsie trillingsdemper (trekkracht +1), rijflenzen (max. snelheid +25), een kruis verbinding(max. snelheid +10) en een groot moterblok (betrouwbaarheid +30) upgrade.

Herakles
De Herakles kan tot maximaal zes wagons trekken en heeft een snelle acceleratie. Hij heeft een gasveer (trekkracht +1), een boorvullingsstang (max. snelheid +10), een draaibuffer (betrouwbaarheid +50) en een verhogingsschokdemper (betrouwbaarheid +50) upgrade.

Promotheus
De Promotheus kan tot maximaal zes wagons trekken en heeft een langzame acceleratie. Hij heeft een gasveer (trekkracht +1), een vorkverbinding (max. snelheid +15) en een wrijvingsdemping (betrouwbaarheid +30) upgrade.

Osiris
De Osiris is de laatste en beste locomotief van dit tijdperk. Hij heeft een gemiddelde acceleratie en bretrouwbaarheid. Hij kan tot maximaal zeven wagons trekken en heeft een omvormer (trekkracht +1), een tractie omvormer (max. snelheid +15), een zeteldemper (betrouwbaarheid +20) en een piekbuffer (betrouwbaarheid +10) upgrade.


Was de vertaling goed en te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee

Is je vraag naar tevredenheid beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee