Rail Nation Answers

1. Oké, we beginnen met je vraag

Zoeken door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden, kies je eerst een hoofdcategorie en dan een subcategorie, net zo lang totdat het antwoord hieronder te zien is. Als je zelf het antwoord niet kunt vinden, dan kun je aan het eind contact met ons opnemen.

Ik heb een vraag over...

Even in detail:

Zoeken via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je dat kent van een Wiki of een FAQ? Dat kan ook, gebruik gewoon de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Tijdperk 4: Welke locomotieven zijn er beschikbaar Kopieer de directe link naar dit antwoord op je klembord

In totaal zijn er zes tijdperken. Ieder tijdperk heeft zijn eigen locomotieven welke je kunt onderzoeken, upgraden en kopen voor je bedrijf.

Het vierde tijdperk brengt vijf verschillende diesellocomotieven met zich mee:

Apollo
De Apollo is de eerst locomotief uit dit tijdperk. Hij kan tot maximaal acht wagons trekken en heeft een vijf upgrade mogelijkheden. Een drukverhoger (trekkracht +1), een structuur versterker (max. snelheid +15), flenssmeerders (max. snelheid +20), een hydraulische buffer (betrouwbaarheid +20) en een zware schokdemper (betrouwbaarheid +15).

Aries
De Aries is de tweede locomotief en kan tot maximaal 8 wagons trekken. Hij heeft vier upgrade mogelijkheden. Een stoomfluit machine (trekkracht +1), centrale smering (max. snelheid +10), een 5kW alternator (max. snelheid +10) en een wrijvingsschokdemper (betrouwbaarheid +30).

Neptunes
De Neptunes kan tot maximaal zes wagons trekken en heeft 3 upgrade mogelijkheden. Een Davis koppeling (trekkracht +3), een kern lager (max. snelheid +50) en een Truman stuur (betrouwbaarheid +60).

Horus
De Horus is de vierde locomotief van dit tijdperk en kan tot maximaal negen wagons trekken. Deze locomotief heeft vier upgrade mogelijkheden. Eeen Hobble spoor (trekkracht +1), dubbele spaken (trekkracht +1), een stoomfluit machine (max. snelheid +30) en een Golom bak (betrouwbaarheid +30).

Thor
De Thor is de laatste en beste locomotief van dit tijdperk. Hij kan tot maximaal acht wagons trekken en heeft vier upgrade mogelijkheden. Een slotverbinding (trekkracht +1), een hydraulische vering (trekkracht +1), een trillingsdemper (max. snelheid +20) en een standaard schakel (betrouwbaarheid +50).


Was de vertaling goed en te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee

Is je vraag naar tevredenheid beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee