Rail Nation Answers

1. Oké, we beginnen met je vraag

Zoeken door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden, kies je eerst een hoofdcategorie en dan een subcategorie, net zo lang totdat het antwoord hieronder te zien is. Als je zelf het antwoord niet kunt vinden, dan kun je aan het eind contact met ons opnemen.

Ik heb een vraag over...

Even in detail:

Zoeken via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je dat kent van een Wiki of een FAQ? Dat kan ook, gebruik gewoon de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Tijdperk 5: Welke locomotieven zijn er beschikbaar Kopieer de directe link naar dit antwoord op je klembord

In totaal zijn er zes tijdperken. Ieder tijdperk heeft zijn eigen locomotieven welke je kunt onderzoeken, upgraden en kopen voor je bedrijf.

Het vijfde tijdperk brengt vijf verschillende elektrische locomotieven met zich mee:

Eenhoorn
De Eenhoorn is de eerste locomotief van het zesde tijdperk. Hij kan tot negen wagons trekken en heeft drie upgrade mogelijkheden. Een veerbuis (trekkracht +1), een trolleystang (max. snelheid +20) en een rubbere ringveer (betrouwbaarheid +50).

Medusa
De Medusa is de tweede in lijn en kan tot negen wagons trekken, hij heeft in vergelijking met de Eenhoorn een zeer hoge acceleratie. Je kunt drie upgrades toevoegen. Te beginnen met een V12 cilinder (trekkracht +1), aerodynamica (max. snelheid +15) en een ronde kegelveer (betrouwbaarheid +20).

Basilisk
De Basilisk kan tot elf wagons trekken en heeft vier upgrade mogelijkheden. Een hydraulische vering (trekkracht +2), onbalanswiel (max. snelheid +10), een Evans accumulator (max. snelheid +10) en een carter aandrijving (betrouwbaarheid +20).

Satyr
De Satyr is de vierde locomotief van dit tijdperk en kan tot tien wagons trekken. Je kunt deze locomotief van vier upgrades voorzien. Een Mitchell transmissie (trekkracht +1), een inductieregelaar (max. snelheid +25), een schakelslot (max. sneldeid +10) en een armatuur winding (betrouwbaarheid +40).

 

Leviathan
De Leviathan is de laatste locomotief uit het rijtje en kan tot elf wagons trekken. Daarnaast kun je hem met vier upgrades uitrusten. Een Johnson transformator (trekkracht +1), een asynchrone motor (trekkracht +1), een metalen gelijkrichter (max. snelheid +20) en een thyristor (betrouwbaarheid +30).


Was de vertaling goed en te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee

Is je vraag naar tevredenheid beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee