Rail Nation Answers

1. Oké, we beginnen met je vraag

Zoeken door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden, kies je eerst een hoofdcategorie en dan een subcategorie, net zo lang totdat het antwoord hieronder te zien is. Als je zelf het antwoord niet kunt vinden, dan kun je aan het eind contact met ons opnemen.

Ik heb een vraag over...

Even in detail:

Zoeken via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je dat kent van een Wiki of een FAQ? Dat kan ook, gebruik gewoon de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Tijdperk 6: Welke locomotieven zijn er beschikbaar Kopieer de directe link naar dit antwoord op je klembord

In totaal zijn er zes tijdperken. Ieder tijdperk heeft zijn eigen locomotieven welke je kunt onderzoeken, upgraden en kopen voor je bedrijf.

Het zesde tijdperk brengt vijf verschillende elektrische locomotieven met zich mee:

Ogre
De Ogre is de eerste locomotief van dit tijdperk. Je kan er tot twaalf wagons mee trekken en in totaal vijf upgrades toevoegen. Een aandrijvingstransformator (trekkracht +2), een inductielus (max. snelheid +30), een hoge spanningsverbruiker (max. snelheid +10), een Holtian beveiliging (betrouwbaarheid +30) en een commutatordraad (betrouwbaarheid +15).

Phoenix
De Phoenix is de tweede locomotief van dit tijdperk en kan met zijn lage acceleratie tot dertien wagons trekken. Je kunt hem met vier upgrades uitrusten, zoals met de drievoudige spoel (trekkracht +2), een spanningsregelaar (max. snelheid +15), een nekbaard (betrouwbaarheid +20) en stabilisatoren (betrouwbaarheid +10).

Pegasus
De Pegasus heeft een zeer hoge acceleratie ten opzichte van de twee eerste locomotieven en is daardoor beter voor korte afstanden. Hij kan tot dertien wagons trekken en heeft drie upgrade mogelijkheden. Een elektrische koppeling (trekkracht +2), een hellingsmeter (max. snelheid +10) en een versterkte wielas (betrouwbaarheid +20).

Lindworm
De Lindworm is de vierde locomotief en heeft een zeer lage acceleratie. Het aantal wagons dat deze locomotief kan trekken bedraagt zestien en je hebt de mogelijkheid om drie upgrades te installeren. een hope condensator (trekkracht +3), elektrische remmen (max. snelheid +10) en een and a kooianker rotor (betrouwbaarheid +30).

Lernaean Hydra
De laatste locomotief is de Lernaean Hydra met een gemiddelde acceleratie en de mogelijkheid om vijftien wagons te trekken. Je kunt zes upgrades installeren. een Tulls kap (trekkracht +2), titanium wielen (trekkracht +1), een helling stabilisator (max. snelheid +20), een plasma converter (max. snelheid +10), een veiligheidssensor (betrouwbaarheid +10) en een as stabilisator (betrouwbaarheid +10).


Was de vertaling goed en te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee

Is je vraag naar tevredenheid beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee