Rail Nation Answers

1. Oké, we beginnen met je vraag

Zoeken door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden, kies je eerst een hoofdcategorie en dan een subcategorie, net zo lang totdat het antwoord hieronder te zien is. Als je zelf het antwoord niet kunt vinden, dan kun je aan het eind contact met ons opnemen.

Ik heb een vraag over...

Even in detail:

Zoeken via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je dat kent van een Wiki of een FAQ? Dat kan ook, gebruik gewoon de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Stadsforum Kopieer de directe link naar dit antwoord op je klembord

Om contact met andere spelers in je stad te krijgen en om samen te werken met de veschillende associaties kun je spelers bereiken via het stadsforum. Alleen spelers die aan die stad gekoppeld zijn kunnen deze berichten lezen en reageren.

Door op de stad te klikken kun je toegang krijgen tot het stadsforum rechtsonder in je scherm. Klik simpelweg op de knop en je krijgt een nieuw scherm.

Het is een goede manier op je strategie te bepalen om de stad te laten groeien en om disuccies te voeren. Je kunt topics aanmaken en op elkaar reageren om met elkaar te communiceren. Berichten kunnen niet worden aangepast of verwijderd op het stadsforum.


Was de vertaling goed en te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee

Is je vraag naar tevredenheid beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee