Rail Nation Answers

1. Oké, we beginnen met je vraag

Zoeken door vragen te beantwoorden

Om een antwoord te vinden, kies je eerst een hoofdcategorie en dan een subcategorie, net zo lang totdat het antwoord hieronder te zien is. Als je zelf het antwoord niet kunt vinden, dan kun je aan het eind contact met ons opnemen.

Ik heb een vraag over...

Even in detail:

Zoeken via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je dat kent van een Wiki of een FAQ? Dat kan ook, gebruik gewoon de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Hoe kan ik goud krijgen? Kopieer de directe link naar dit antwoord op je klembord

Goud kopen

Als je op de goudstaaf naast je avatar klikt, zal je doorgestuurd worden naar de goudwinkel van Railnation. Op het eerste tabblad van het menu, genaamd kopen, kan je de verschillende goudpakketten, die je kan kopen, zien

De pakketten bevatten de volgende hoeveelheden aan goud: 100, 265, 560, 1200 of 3150. Je kunt betalen met PayPal, door middel van een overboeking of met je creditcard. Er zijn verschillende manieren om je goud te kopen. Als je in het bezit bent van een vouchercode, dan kan je deze inwisselen door gebruik te maken van de knop "Voucher".

Rechts onderin het scherm kan je een overzicht bekijken met daarop de jouw actieve orders. Hier kan je zien wat je al gekocht en betaald hebt en je vindt hier ook een overzicht van eerder gedane aankopen.

Goud ontvangen in het spel zelf

In Railnation heb je de mogelijkheid om goud te kopen of direct vanuit het spel zelf te ontvangen.

  1. Loterij: Win goud in de loterij. Elke dag ontvang je één gratis lot. Door meerdere loten te kopen, maak je meer kans om nog meer goud te winnen.
  2. Opdrachtgever: Om een beetje wegwijs te worden in het spel, zal de opdrachtgever je begeleiden en vragen bepaalde opdrachten uit te voeren. Hiervoor krijg je beloningen waaronder af en toe ook goud. 

Was de vertaling goed en te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee

Is je vraag naar tevredenheid beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee